Kärt barn har många namn

23 september, 2018 - 20:28Inga kommentarer

Ers höghet , ers högaktningsfulla bajsnödighet. Den lilla prinsessan. Mitt barn. Det finns övernaturliga krafter och så finns det mitt barn .....

Hon har gjort det igen. För en tid sedan, när hon for omkring i den lilla gåstolen och kom underfund med att det var roligt att hoppa så knäckte hon den. Tog livet av den, plastbitar flög och den tillsammans med barnet sjönk ihop platt som en ballong.

En blåsig höstmorgon , rättare sagt igår morse så vaknar det lilla barnet upp från sin sedvanliga 12-timmars sömn. Pigg och glad ställer hon sig upp i sin lilla spjälsäng. Tappar förmodligen balansen och med ett "pang" när hon landar på sin lilla rumpa så ger botten vika , träet spricker. Hittar spår av träflisor på golvet. Den ena sidan gav vika. Det blev en rutschkane liknande spjälsäng. Jag har inte varit med om något liknande. Fallhöjden är ju inte så hög, hon är ju rätt så kort. Hon är ju ett litet barn , från stående till sittande , vad kan det handla om ? 30 cm typ ....

Men spjälsängar är ju konstruerade som så att man enkelt kan sänka eller höja botten. Dom tål förstås inte hur mycket som helst. Då i kombination med den här lille varelsen som dricker maxdos av rekommendationen på välling förpackningen. Det har hon gjort sedan hon gick över till välling. Nedervåningens taklampor och vitrinskåpens största skräck. 

Undra vad som kommer falla offer härnäst? Den stackars lilla rosa plaststolen i  hallen ? Eller kanske köksbordet. När hennes tallrik står tom och hon slår sina små nävar i bordet så flyr dom flesta fåglar ute på gården. Stackars mjukisdjur som säger emot henne. Den stackare som muckar med henne på dagis kommer med största sannolikhet bli platt. 


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Danska flaggan är röd och ...

Postat i: September
Gilla (1)