Höstmys

12 september, 2018 - 19:04Inga kommentarer

Det är dåligt med inspiration just nu ! Det är typiskt höst på nåt vis. Det finns inte så mycket med hösten som gör en pigg och glad . Hösten kan ju vara vacker och så. Men annars. Med mörkret som hör till det kommande halvåret så följer man med i mörkret på nåt vis. Tar längre tid att vakna till på morgonen , man blir fortare trött på kvällen.

Och så den här klyschan " så lite tid ..." Fast jag känner så. Jag har dock lika mycket tid som alla andra om man då ska gå efter klockan. Men det är många familjemedlemmar här som behöver tid och det här hushållet. Och jobbet då. Det är inte så mycket tid kvar efter det känns det som. 

Jag är imponerad av dom som lyckas klämma in en massa aktiviteter också på fritiden/ efter jobbet/ innan jobbet. Jag är inte alls avundsjuk. Men imponerad. 

Jag tror dock att desto mindre aktiviteter desto längre lever man. Man ska nog anpassa livet efter sin stresstålighet på nåt vis. Nog för att man ska försöka röra sig. Men generellt allting kring barnen och så. Det är ju inte hälsosamt att ständigt vara stressad. Man får hitta nån balans , livets balans för att vara filosofisk. 

Det ni ! Har jag gett er ett mycket värdefullt tips ! Livets balans! Det ska vara lagomt , lagomt vinner nog i längden kan jag tro. Därför så jagar jag inte älg tex. Då går man upp alldeles okristligt tidigt. Lagom tid är bäst ! :) 

Annars är det väl rätt så bra , skola har kört igång. Min äldsta dotter har fyllt åtta. Hon pratar konstant. Min son är tvärtom , han bara tittar på en lite mystiskt om man försöker prata med honom. Milia verkar också ska bli en sån där som pratar konstant. 

 


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Vad har tomten för färg på sin mössa?

Postat i: September
Gilla (1)