Julhets

10 oktober, 2018 - 15:351 kommentarer

Den största orsaken just nu till att det skrivs väldigt få inlägg i denna blogg är den att jag blir så sömnig på kvällen. Framförallt att lägga sig i sängen och se på tv , det är omöjligt. Det går icke.

Och är barnen här då är det som oftast världskrig den här tiden på eftermiddagen. Är inte barnen här så jobbar jag oftast. Så ligger det till.  Jag bloggar när jag får feeling helt enkelt. Använder ett engelskt uttryck där . ...på tal om feeling. Julhets börjar snart för många kanske , jag vet inte. Jag själv är rätt förskonad över att bli stressad över sånt. 

Trots att affärsvärlden börjar skylta med både julmust och julpynt osv så inskaffar jag saker när ja får feeling helt enkelt. Det som man inte redan har. Men typ som julmust då. Tycker inte alls det infinner sig nån feeling innan december i alla fall.

Men det är ju mycket annat förutom julmust som hör julen till. Min utebelysning tänder jag den första december tidigast. Om jag nu inte skulle vara extremt sjuk just den dagen och oförmögen att koppla in den. Alltid ett litet mål även att utöka den med någon ljusslinga. Vi får se vad det blir när feelingen infinner sig.

Tänkte jag ska skriva " din katt äger dig 3 " precis som baksmällan filmerna behöver den ju en tredje avslutande del.

Kvällens mål är att hålla sig vaken till gårdagens brottsjournalen med GW .


Kommentarer

Anders
Anders Så galet att julskyltning och allt sånt börjar så tidigt. Man hinner ju tröttna innan det har börjat.
Svara

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Skriv ett land som ingår i Norden

Postat i: Oktober
Gilla (1)