Maj

Juni juli augusti

31 maj, 2018 - 13:52 Inga kommentarer
Gilla (2)

För dom flesta så är det sommar den perioden. Jag har sommar ungefär mellan april och oktober. Det är lite olika, det beror på vädret. Jag är inte så noga med höst och vår , för mig är det sommar när det är plusgrader.

Det otroligt utnötta och välanvända uttrycket " vad tiden går fort " det stämmer ju väldigt bra. Vart tog Maj vägen ? Jag letar inte efter någon liten gumma som heter Maj utan jag tänker på månaden maj. Förvisso så vet jag att jag kan hitta den i almanackan i köket......tiden kommer jag nog ej hitta för den syns ju inte.

Milia är ännu inte uppe och går , hon springer utav helvete i sin gå stol och hennes armar har sådär väldigt mystiskt blivit  två meter långa. [...]

Postat i: Maj

Ogiltig frånvaro

25 maj, 2018 - 22:40 Inga kommentarer
Gilla (3)

Ja ! nu är jag här , 20 minuter senare. Alla ni som ägt eller äger en dator /laptop vet att detta är 20 minuter senare. Då på den tiden för 20 minuter sedan, tändes en liten led lampa i min hjärna. I min hjärna är det en led lampa , jag gillar nämligen såna. Med ett litet textmeddelande som sa " skriv ett blogg inlägg" . Ni vet , man slussas genom olika felmeddelanden och uppgraderingar , men tillslut så ! I datorn alltså.

Om vi pratar kryddor , livets olika kryddor som ofta nämns som nånting positivt. Finns många små kryddor. Exempelvis , en arbetskamrat sa till mig idag att denne efterlyser blogginlägg. Det betyder att denne någon tycker att det är läsvärt och interesant att läsa det jag skriver. Positiv [...]

Postat i: Maj

Första gången

17 maj, 2018 - 21:24 1 kommentar
Gilla (2)

Hej och välkommen tillbaka säger jag till mig själv. En stor bidragande faktor till att det dröjt är att Milia har varit svår att få och sova , vet ej om det är värmen och ljuset som gör det. Tror när man lägger henne så tror hon att hon sover eftermiddag, sen vaknar hon igen. Har sagt åt henne att inte sova eftermiddag, hon får svårt att sova kväll. Jag säger natti natti , men ändå sover hon eftermiddag. För den oerfarne betyder "sova eftermiddag" att dom vaknar efter max 2 timmar.

Har även dragits med en förfärlig trötthet , inte så förfärlig som krig ute i världen , men nästan..

För den hyffsat allmänbildade så var " första gången " en låttitel till en av Magnus Ugglas låtar.......

I allafall det vi ska komma [...]

Postat i: Maj

Ursäkta röran

10 maj, 2018 - 7:38 Inga kommentarer
Gilla

Jag ursäktar mig för röran till mig själv. Någon som förstod? Jag vet inte heller.

Vi gör ett mindre uppehåll, återkommer med nytt inlägg till veckan ......

Postat i: Maj

Inredningsvis

8 maj, 2018 - 21:26 Inga kommentarer
Gilla

Inredningsvis så kan jag konstatera att det är min sambo , jag kan ju faktiskt kalla henne för sambo fram tills att hon bytt adress. Jo det är min sambo som stått för inredningsbiten. Har alltid gnällt att hon drar hem för mycket saker, nu blir det nästan för tomt.

Kommer även i dagarna här säkert konstatera att hon bidragit med flest gardiner, tror inte jag äger en enda gardin. Vet inte ens vart man köper dom , kanske på jysk , men jag vet inte. Och vi har skitstora fönster. Drar mig till minnes att när vi bodde inne i stan så provade jag att köpa en gardin en gång. Det var tydligen en hiss gardin. Vadå hiss? Vem hänger upp en gardin i en hiss ? Det måste va [...]

Postat i: Maj

Plötsligt händer det

7 maj, 2018 - 20:54 Inga kommentarer
Gilla

Jag har inte vunnit på triss , jag skulle tacksamt ta emot en trissvinst dock. Vi är på väg att bli särbos, det känns väldigt kaosartat just nu. Det är ju sådär med vanans makt. En hemmasituation som för mig inte funkar kommer jag plötsligt att sakna. Det är dom fina stunder jag kommer att sakna. Men målet är att ha dom kvar. Min sambos mående behöver ett eget krypin. Det kommer nog också resultera i ett bättre mående för min del. I alla fall om "barnpusslet" funkar. Jag hoppas det.

Vare sig man flyttar med varann eller till varann eller ifrån varandra så är vi ju nu i det besvärligaste läget. Man försöker vänja sig in med att det faktiskt händer samtidigt som det är kaos överallt. Dom stunder som [...]

Postat i: Maj