Juni

Nya tag

30 juni, 2018 - 21:42 Inga kommentarer
Gilla (1)

Det förra inlägget var inte så vidare muntert. Alla inlägg kan ju inte vara det. I ett bra recept så är det ju blandade ingredienser. Det här blir alltså junis sista inlägg , lätt utträknat eftersom det är den sista juni idag. Med det så går vi in i sommarens hetaste månad.

Om det nu inte förblir maj månad. Vilken härlig blogg där vi drar upp det högaktuella ämnet vädret. Nog om vädret.

Det är omöjligt ! Nej det är inte omöjligt. Tänkte säga att det är omöjligt att byta blöja på en ett åring. Men nej det är inte omöjligt. Det är däremot omöjligt att få barnet att vilja byta blöja. Att uppmuntra till samarbete under blöjbytet, det mina vänner. Det är omöjligt. Tro mig , det är bara omöjligt.

Imorgon så [...]

Postat i: Juni

Speciellt folk

27 juni, 2018 - 18:58 Inga kommentarer
Gilla (1)

Alltså det finns ett speciellt folk. Dom finns överallt. Alltså vi kallar dom så, för det kan vara vilka som helst egentligen. Både på positivt vis eller negativt. Vi säger bara så. Vi kallar det så , det speciella folket. Så slipper vi dra nån eller någonting över en kant.Det är ju det vi inte ska göra i den här bloggen , så vi gör inte det.

Det är ett speciellt folk på Lidl tex. Och då menar jag inte alla vi som åker dit och handlar utan jag menar en del av oss som är där och handlar. Blir ständigt påmind , ständigt , varför jag sällan åker dit. För det är en ändå rätt bra att handla där ändå tycker jag, tänker att jag ska handla där fler gånger. [...]

Postat i: Juni

Måndag

25 juni, 2018 - 9:21 Inga kommentarer
Gilla (1)

Kort och gott måndag. Har överlevt midsommar utan någon fyllecell. Vuxenpoäng. Vi ska fatta oss kort idag , hon är nämligen här den lilla prinsessan .....the big boss. Nu är det bara att lyda befallningarna som kommer ....och dom är inte allltid så goda!

Här följer en liten lista på några enkla städtips med husdjur:

Stora håriga med spindlar med hus utan lock:

Dessa får dig att påbörja din städdag.

Katt : En katt inlindad i microfiber ( inte tassarna) den kommer framförallt damma åt dig.

Hund : Din hund är din dammsugare. Håller kylskåpet rent och sätter fart på din städande katt.

Flygande mås: Tar dom matrester som hunden inte kommer åt.

Ödla/leguan : Håller hemmet rent på insekter.

Get: Rensar dina blommor och gamla konserver.

Smådjur/gnagare: Håller rent på golvnivå.

Iller/sköldpadda: Fyll toaletten med nånting som luktar gott! [...]

Postat i: Juni

Din katt äger dig Del 2

21 juni, 2018 - 19:11 Inga kommentarer
Gilla (1)

Kommer ni ihåg hur det slutade sist ? Ditt vilddjur tillika katt lämnade dig på farstubron med brustet hjärta. Medans katten leendes vandrade iväg i fjärran stod du kvar med tårar längs kinden. Plötsligt blev ditt liv tomt och innehållslöst. Som den katt människa du är så har du svårt att hantera sorgen. Gråtandes sitter du vid mjölkfatet och låtsas klappar den katt som stod där imorse och sörplade och sedan varsamt tvättade sina små tassar. Vad har jag gjort för ont ? Var det ödet? Kommer den tillbaka? Varför blev det såhär ? Har den hittat en ny och bättre ägare. Svar ja!  Den tröttnade på dig, okej ? Det är så med katter. Även den snällaste katt kan ha den strävaste päls. Alla dom här frågorna kommer sedan [...]

Postat i: Juni

Plocka ihop

18 juni, 2018 - 17:33 Inga kommentarer
Gilla (1)

Det går inte att plocka ihop för många små skärvor att laga......

Det går att limma ihop men det blir aldrig bra om det är bitar som fattas.....

Postat i: Juni

Skärvor

16 juni, 2018 - 21:48 Inga kommentarer
Gilla (2)

Vi tittade nyss en snutt på en föreställning med Carl Einar Häckner som hette skärvor, därav rubriken. Han är ju liksom finurlig , en aning speciell. Men jag tycker han är bra. Vi hann inte se så mycket, vi visste inte att det gick ikväll.

Vi har badat idag, på utebad. Inget konstigt med det. Det gick bra. Men , dagens ämne : teori och praktik. Skillnaden är mycket stor slås man ju av ibland.  För att statuera ett exempel: Du står och tittar på en våningssäng som du tänker inhandla. I din hjärna , i teorin så tar det en viss tid att bygga ihop den. I verkligheten alltså i praktiken så tar det dubbelt så lång tid att bygga ihop den om du har tur. Vi har dock inte [...]

Postat i: Juni