Juli

Till historien

31 juli, 2018 - 15:17 Inga kommentarer
Gilla (1)

Den här månaden och detta år såklart , kommer ju att gå till historien. Nu går allting till historien på sitt vis förstås.

Detta extrema år. Extremt väder är bra på jobbet. Bland dom äldre så är alltid vädret ett tacksamt samtalsämne. Desto extremare väder desto längre hållbart samtalsämne. 

Det här blir julis sista inlägg. Inte för alltid i bloggen tror jag. Vi fortsätter nog i augusti. Dom tre små barnen åkte igår men dom är inte så långt bort. Den där principen som alltid verkar gälla att världen är väldigt liten på nåt konstigt mystiskt vis .....

Jag tackar juli för detta underbara varma väder , så härligt har det varit. Tack sommaren ! Tack så hemskt mycket ! ( Viss ironi där då ) Vi ses i augusti.

Postat i: Juli

FrånNapptillApp

26 juli, 2018 - 20:40 Inga kommentarer
Gilla (1)

I dessa högteknologiska tider så är inte steget långt från napp till app. Milia har fortfarande napp dock.

Gud den allsmäktige , herren där uppe hörde inte min bön i ett inlägg där jag blygsamt sa , hoppas på mildare väder , svalare. 

Min son sitter idag i morgonrock.

Jag : Blir det inte varmt?

Min son : Jo , jag är svettig.

Jag : ta av dig morgonrocken

Min son: nu ? 

Jag: ja ! 

Min son : okej. 

Min äldre dotter duschar ikväll och uttrycker sig , nu ska jag tvätta mitt eget hår!  Jag tänker , ja vems  hår ska du annars tvätta  ? 

Postat i: Juli

Kalas på golvnivå

25 juli, 2018 - 19:40 Inga kommentarer
Gilla (1)

Ärade bloggläsare! Välkommen! Ni är inte många , men ni är ett gäng. Fortfarande., Då blir ju även jag ärad. 

Jag vet vad ni vill , ni vill ha fakta , information. Ni är rädd för att missa något viktigt så att säga. Tur då för den som läser idag!

Jo alla har vi ju olika tider i livet eller hur man nu ska beskriva , då man är öppen för olika saker. Det är ju inte i alla perioder man ser och märker saker , lite olika. En del saker upptäcker man tidigt, en del sent. 

Idag har jag löst en ekvation , bara av en slump. Och jag blev så brydd att jag inte tänkt på det tidigare, inte räknat ut det trots att jag har tre barn. Är helt övertygad [...]

Postat i: Juli

Bananprinsessan

23 juli, 2018 - 19:16 Inga kommentarer
Gilla (1)

Jo dagens ämne. Nej rubrik föresten. Vi har inget ämne idag , (vi) det finare ordet av jag. Vi ska bara ta upp en del viktiga saker.

Känner mig fortfarande besviken på Carola. Elda grill okej ( fast inte just nu ) sommartid generellt. Elda katt , nej inte okej.

Ers höghet! Bananprinsessan Milia. Fått dille på bananer , tryckte lätt och ledigt i sig två fullstora bananer fick jag bevittna idag. Bananer kommer dock inte ut i lika rask takt........får börja gömma bananerna nu kanske.  Vid kvällsfikat kastade hon det som fanns tillgängligt på mina fötter, det blev potatissallad. Den lilla sadist ungen , inte får man fika ifred........men hon är kul Milia. 

Då och då så läser jag gamla blogg inlägg , tänker men åh vad jag fick till det bra [...]

Postat i: Juli

Ingen eld

19 juli, 2018 - 17:48 Inga kommentarer
Gilla (1)

Här brinner det inte , varken i tid , knutar eller annat dylikt. Hårsang, Höga kusten. Havet utanför stugknuten. Vem behöver åka utomlands när man kan sitta här ? Fungerar alldeles utmärkt. Barnen är nöjda, badar mest.

Läste häromdagen i Nöjesbladet, Nöjesbladet är en avkomma från Aftonbladet om det är någon som inte vet det, viktiga nyheter om kändisar osv. Hela Sveriges Carola hade av misstag tänt eld på sin katt, inte med flit såklart. Fast alla vet ju typ att om du har katt och tänder ljus så måste katten dit, gå över ljuslågan. Helst hoppa över.

Så Carola , vad fan tänkte du med ?? Eldningsförbud råder över hela landet och du tänder eld på din katt. Skärpning! Mysa med ljus , mitt i sommaren, vad i helsike? Det gör [...]

Postat i: Juli

Sand

16 juli, 2018 - 20:05 Inga kommentarer
Gilla (1)

Alla verkar veta vem jag är. I alla fall dom gånger jag gör fel. Alla känner mig förutom jag. Jag som knappt bestämt vem jag vill va. Fin och ful och allting där emellan. Aldrig mer, men kanske en gång till. Jag vill ha det ofta , ha det sällan, jag vet vad jag vill , jag vet ingenting. ...Känns som jag är gjord utav sand .......inte min text , men fängslande på nåt vis. 

Värmebölja, jag hatar det. Jag får fritt klaga på detta braiga sommarväder för att jag klagar aldrig när det är dåligt väder, är relativt nöjd då. I år. Detta år. Detta extrema år . Det vet vi redan. Inget nytt ingenting konstigt. Sedan många många år så vet vi att ozonlagret är sämre , jordens medelpunkt [...]

Postat i: Juli