Ostadigt

2 augusti, 2018 - 20:56Inga kommentarer

Hej igen! Ikväll så ska vi summera året som gott. Och då pratar jag givetvis vackert och storsint om mitt år. Är det någon av er som vill summera erat eget år så får ni kontakta mig på messenger eller nåt sånt. 

Året är inte slut än utan året som hittills gott ska vi summera. Måla upp en pytteliten drömbild över året som är kvar.

Vi ska göra det väldigt enkelt. Ungefär som en väderleksrapport som är tillverkad på förskolan. Vi ska alltså inte prata om vädret egentligen utan vi kommer referera till vädret. Ni kommer nog att förstå.

Ett oväder med bara mörka moln följde med in på detta år. Ett ihållande lågtryck. Ingen sol. Solen började titta fram väldigt sakta på vårkanten. Väldigt försiktigt. Men det var korta stunder. Det har övergått till högtryck. Mestadels soliga dagar. Men det är ingen klar himmel. Många orosmoln vill liksom ligga kvar. Dagarna med ostadigt väder blir allt färre. Men man vet aldrig vad för oväder som väntar. Framtidens väderleksrapport känns ostadig men jag tycker att den ser mer ljus ut än mörk. Hoppas såklart på enbart fint väder i framtiden. Till största del i alla fall. 

Till er som tittar ut genom fönstret för stunden och funderar över vädret så var det ju inte vädret vi pratade om egentligen.


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Sveriges flagga är gul och ...

Postat i: Augusti
Gilla (1)