Det alldagligt vardagliga

29 augusti, 2018 - 18:02Inga kommentarer

Slutet på denna månad. Närmar sig slutet på detta år. Det är ju ett tag kvar förstås. Inläggen har varit rätt så få här i augusti. Men detta är ju en början till mitt nya liv. En omstart. I början av sommaren så var jag helt euforisk av att ha blivit själv, samtidigt så kändes det konstigt. Men inser att jag klarar mig rätt bra själv. Emellanåt behöver jag hjälp med barnen. Det är ju så när man jobbar heltid så är det inte helt enkelt. Det skulle dock vara skönt med en hushållerska. Nån som städar och lagar mat, gör frukost och tvättar. Vore ju helt kanon. Vet inte riktigt hur marknaden ser ut idag. Jag tror dom dött ut dom flesta.

Som sagt , börjar väl landa i det hela ganska bra. När man som vi , vet inte hur jag ska beskriva livet den sista tiden riktigt. Vi var som på botten. Längst ner på botten på nåt vis. Då uppskattar man allting sedan, alla dom här små vardagliga sakerna. Sovmorgon är det bästa i livet just nu. När det infaller , få kliva upp när man vill och dricka en kopp kaffe. Det är ljuvligt. Komma hem från jobbet utan förpliktelser , helt underbart. Eftersom vi nu är såna där moderna människor att barnen bor växelvis eller vad det heter, så inträffar ju det nuförtiden. Att man bara kan komma hem och dö i soffan om man vill. Titta på vad man vill på tvn. Jag begär absolut ingenting mer av livet just nu. Ja , att vara frisk då förstås. Jag begär inte det, men är otroligt glad för det. Jag har ju inte levt själv på 8 , 9 ,10 ja ja vet inte hur många år. Och det måste man ju inte göra såklart. Det är bara för mig väldigt skönt just nu.

 Sakta sakta så vänjer man sig med det. Känns alltid lite sorgligt när barnen åker. Men dom kommer ju allitd snart igen förstås.

Har kommit in i den här kreativa hemmafasen just nu tror jag, man pysslar med allt möjligt som man inte hade tid med förut. Tror jag utnyttjar mina lediga timmar ganska bra. Det är ju så för oss som har små barn , så vänjer man sig med att inte sitta still. Man sätter sig en stund ibland. Efter en stund så vandrar man instinktivt iväg till nån annan syssla. Bara det med maten som är så förbannat tråkigt att laga när man är själv. Fantasin är lite och ingenting på ett ungefär. Jag tar mig själv i kragen med jämna mellanrum och lagar så jag ska ha matlådor . Men det kräver disiplin. ( Stavas det så?)

Blev ett ganska humorlöst inlägg idag känner jag. Mer en uppdatering om livet. Alldagligt vardagligt helt enkelt.


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Danska flaggan är röd och ...

Postat i: Augusti
Gilla (1)